Seniorensportdag – geslaagd evenement!

door | mrt 24, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

De seniorensportdag van 2018 was weer een feestje. Ruim honderd senioren namen deel aan de verschillende sporten die door Koppel-Swoe, in samenwerking met een groep vrijwilligers, werd georganiseerd. In de afgelopen jaren is de Seniorensportdag een succes gebleken. Niet om alle senioren in de gemeente Epe de kans te bieden samen te bewegen, maar vooral om senioren een gezellige, sportieve dag te bieden waarbij zij elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen eten of een kopje koffie drinken en in een goede sfeer te kunnen ontspannen.

Op dinsdag 20 maart werd deze sportdag gehouden in de Wieken in Vaassen.

De officiële opening werd om 9.45 uur verricht door Marian Kemper, directeur bestuurder van Koppel-Swoe. Voor de vrijwilligers van de seniorensportdag een mooie aanleiding om de directeur van de gefuseerde organisatie kennis te laten maken met deze activiteit en haar deelnemers. Net als voorgaande jaren konden belangstellenden deelnemen aan koersbal, netbal, sjoelen, darten en doelschieten.

Om 10.00 uur barstte de strijd los en werd er gestreden om de titel en natuurlijk de beker.

Tussen de middag was er een stamppottenbuffet. Gedurende de hele dag was de handwerkgroep aanwezig om hun eigen gemaakte spullen te verkopen. Aan het einde van de middag kwam de stijldansgroep van Koppel-Swoe een demonstratie geven en afsluitend was er de prijsuitreiking.

De uitslagen van de seniorensportdag zijn als volgt:

Sjoelen: 1 e Mina Groeneveld 2e Tiemen Bijsterbosch 3e Ad Scherpenisse

Koersbal: 1e Jan Brugman en Wim Twijsel 2e Henk Been en Gerrit den Herder Hans van de Pol en Lukas van der Haar 3e  Trijntje Bijsterbosch en Mina Groeneveld

Darten:   1 Henk Been 2e   Wim Twijsel 3e  Kees Versteeg

Doelschieten:  1e Koersbalgroep Vaassen 2e Netbalgroepen Oene en Epe 3e Netbalgroepen Emst en Vaassen

Netbal: 1e Emst 2e Vaassen 3e Oene 4e Epe

De sportdag kan worden georganiseerd door financiële ondersteuning van vele sponsors. Daarvoor hartelijk dank.

De organisatie en de deelnemers kijken alweer uit naar het volgende jaar.

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: