Sap actie voor Stichting Hartekind

door | okt 1, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Boaz, onze dappere, stoere en vrolijke zoon, is net twee jaar geworden. Met zijn guitige en ontwapende verschijning windt hij menig volwassene om zijn vinger. Dat hadden we twee jaar geleden niet durven dromen. Want Boaz is geboren met de hartafwijking “transpositie van de grote vaten”, afgekort TGA. Transpositie van de grote vaten betekent dat de aorta en longslagader verkeerd om op het hart zijn aangesloten. Dit kregen we al te horen bij de 20 weken echo. Boaz heeft 10 dagen na zijn geboorte een levensreddende operatie ondergaan. Zowel de operatie als zijn herstel zijn zonder complicaties verlopen. Hier zijn wij uiteraard ontzettend dankbaar voor!

Stichting Hartekind
Dagelijks worden er in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking. Dagelijks krijgen er 3 kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven en helaas overlijdt er in Nederland nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking. De goede afloop bij Boaz is mede te danken aan de inzet van Stichting Hartekind. Deze stichting wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkste kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren. Zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto ‘Kind zijn, hart nodig’.

Onze actie
Omdat we graag iets terug willen doen voor Stichting Hartekind komen we in actie. Wij wonen in Welsum waar ook veel fruittelers zitten. Aangrenzend aan ons huis zitten boomgaarden waar elk jaar appels en peren blijven liggen of hangen die niet goed genoeg zijn voor de verkoop, maar nog prima te verwerken zijn tot sap. Het fruit dat anders zou vergaan krijgt op deze wijze nog een mooie en nuttige bestemming. Met familie en vrienden verzamelen we de appels en peren en laten het persen tot deze heerlijke sap. Voor meer informatie over het persen van fruit tot sap zie www.welsumsesapmobiel.nl en www.huiskampsapmobiel.nl.

Voor de Stichting Hartekind hebben wij heerlijke pakken appel-perensap te koop. In een pak zit 5 liter 100% natuurlijk sap, dus zonder toevoegingen. Een pak sap is ongeopend 2 jaar lang houdbaar, omdat het tijdens het persen wordt verwarmd tot 80 graden. Geopend is een pak 2 maanden houdbaar. Een pak sap kost 10 euro en de gehele winst gaat naar Stichting Hartekind.

Meedoen?
Omdat we graag zoveel mogelijk geld willen ophalen voor de stichting hopen we op heel veel bestellingen. Wilt u ook zo’n pak heerlijk sap bestellen en tegelijk het Goede Doel steunen? Mail of bel ons dan uw bestelling door. Over afhalen of bezorgen kunnen we nadere afspraken maken. Ook zijn er al een aantal bedrijven die deze pakken als kerstgeschenk voor relaties en medewerkers hebben besteld. Wellicht een leuk idee? We gaan graag met u in gesprek.

Bestellingen kunnen naar sapactie@gmail.com
Of telefonisch: Richard 0622487265 Jessica 0625217092

Richard Bouwmeester en Jessica Stoker
Liz & Boaz

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: