Samen Eten in Wijksteunpunt Burgerenk; Kerstdiner

door | dec 6, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Normaliter komt op elke 2e dinsdag van de maand de kookgroep in het wijksteunpunt Burgerenk aan de Klimtuin 46 in Epe bij elkaar.

In december wordt dit echter gehouden op dinsdag 19 december. U bent vanaf 17.00 uur van harte welkom om deel te nemen aan een gezamenlijke maaltijd.

Op het programma staat een heerlijk kerstdiner. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, wees er snel bij!

Er is een groep van vrijwilligers van de Burgerenk, die om beurten, voor anderen gaan koken in Wijksteunpunt de Burgerenk. Vanaf 17.00 uur verwelkomen zij hun gasten in de Herman Murk Zaal van de Burgerenk. Uiteraard is deze ruimte in kerstsfeer versierd. Iedereen wordt voorzien van een kopje koffie of thee.

Deelname kost € 7,50 p.p. Daarnaast betaalt u voor uw gebruikte consumpties tijdens het kerstdiner. De bijdrage betaalt u op de avond zelf aan de vrijwilligers van de kookgroep.

Mocht het vervoer naar de Burgerenk toe een probleem voor u zijn dan kunt u dat aangeven bij uw aanmelding. Er is dan een vrijwilliger die u van huis komt halen en later weer thuis brengt.

In verband met de inkoop van ingrediënten is het noodzakelijk dat u zich van tevoren aanmeldt. U kunt zich tot vrijdag 15 december aanmelden middels de opgavenlijst die op het prikbord in het wijkgebouw hangt of telefonisch op 0578-616935. Bij geen gehoor 0578-612089.

Voor meer informatie kijk op www.burgerenk.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: