Samen eten bij Wijksteunpunt Burgerenk

door | mei 30, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Voor iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is er elke 2e dinsdag van de maand een gezamenlijke maaltijd in het wijksteunpunt Burgerenk aan de Klimtuin 46 in Epe. Op dinsdag 13 juni zullen we samen heerlijk gaan barbecueën. Deze middag start om 17.00 uur en deelname kost € 6,50 per persoon.

Vanaf 17.00 uur verwelkomen de gastvrouwen de gasten in de Huiskamer van de Burgerenk. Iedereen wordt voorzien van een kopje koffie of thee. Deelname kost € 6,50 p.p. Daarnaast betaalt men voor de gebruikte consumpties tijdens het eten. De bijdrage wordt betaald op de avond zelf aan de vrijwilligers van de kookgroep.
Mocht het vervoer naar de Burgerenk toe een probleem zijn dan kan dat aangeven worden bij de aanmelding. Er zal een vrijwilliger zijn om van en naar huis gebracht te worden.
In verband met de inkoop van ingrediënten is het noodzakelijk dat men zich van tevoren aanmeldt. De aanmelding kan tot 9 juni middels de opgavenlijst die op het prikbord in het wijkgebouw hangt of telefonisch op 0578-616935.
Wijziging m.i.v. juni; Bij opgave voor een Samen Eten maaltijd dient de maaltijd vóóraf betaald te worden aan de betreffende vrijwilliger van de Burgerenk.
Voor meer informatie kijk op www.burgerenk.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: