Foto: Ben en Eric Adelaarshorst

Bijschrift: Voorzitter S.V. Vaassen Ben Meuleman en Hoofd Voetbalopleiding GAE Eric Whittie poseren op 1,5 meter in de Adelaarshorst na het aangaan van het partnerschap.

 

17 maart 2021, Deventer – Na een prettige bijeenkomst in de Adelaarshorst in Deventer hebben S.V. Vaassen en Go Ahead Eagles figuurlijk de handen in één geslagen: S.V. Vaassen wordt partnerclub van Go Ahead Eagles.

De samenwerking tussen de amateurvereniging uit Vaassen en de profclub uit Deventer betreft een intentieverklaring. Hierin geven de clubs aan om samen te werken op het gebied van de ontwikkeling van (jeugd-)spelers, trainers en opleidingscoördinatoren. Het doel is het voetbal in Vaassen naar een hoger niveau te tillen en regionaal talent de kans te bieden zich te ontwikkelen. Eventueel van amateur tot prof.

S.V. Vaassen ontwikkelt zich als opleidingsclub. Er is ruimte voor nieuw talent dat wilt groeien. Trainers, spelers, kaderleden, bestuurders iedereen is welkom! Een mooie basis om door te groeien. Ambitie en passie, vergelijkbaar met de visie van Go Ahead Eagles.