Zelf vis roken: leuk om te doen en ontzettend lekker! Maar hoe doe je dat precies? Één van onze toprokers gaat het je allemaal leren…

Op vrijdag 15 juni kun je bij ons terecht voor een interessante en gezellige rookcursus. We verzamelen om 18.15 uur en om 18.30 uur gaan we van start. Deze avond duurt ongeveer 2 uur.

De cursus wordt gegeven door één van onze toprokers. Met zijn ruime ervaring leert hij je de basis van het forel roken op Veluwse wijze. Tevens krijg je een korte uitleg over het roken van paling en zalmfilet.
Tijdens de cursus krijg je je eigen rookton, met de daarbij behorende accessoires, waarmee je aan de slag gaat. Naast alle informatie en tips die je krijgt aangereikt zal de cursus gepaard gaan met een dosis gezelligheid. Want dat hoort bij het roken op Veluwse wijze!

Vanaf 6 personen is ook een privécursus mogelijk. Leuk idee voor een vrijgezellenfeest, teambuildingsuitje of mannendag!
De kosten van de cursus incl. materiaal (rookton, rookhaken, forel, rookmot) zijn € 100,- per persoon. Opgeven kan via info@smallert.nl en je plek voor de cursus is definitief wanneer het inschrijfgeld is overgemaakt naar NL88 RABO 0364459093 t.n.v. VOF Forellenkwekerij ’t Smallert onder vermelding van je naam en “rookcursus” en de datum van de cursus.