Regio’72 wint laatste thuiswedstrijd

door | jun 5, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Zaterdag speelde Regio’72 zijn laatste thuiswedstrijd. Tegenstander is de rode lantaarndrager de Eemvogels uit Soest. De uitwedstrijd werd simpel gewonnen door het vlaggenschip. De afgelopen weken kampt het vlaggenschip met blessures en afwezigen. Zo ook zaterdag.

Met Pascalle Molendijk en Jordi Molendijk op de plekken van Leandra Koetsier en Jochem van der Haar begon men de wedstrijd. De eerste doelpunten werden gescoord door de Eemvogels, waarna Regio zich herpakte en rustig naar een 7-2 voorsprong werkte.

Het klasse verschil kwam in de eerste helft duidelijk naar voren. Met een 17-7 stand werd er gerust en was de basis voor de overwinning gelegd.

Hoe rijkelijk de doelpunten in de eerste helft vielen, hoe schaars deze in de tweede helft waren. De doelpuntenmachine van Regio haperde en hiervan maakte de Eemvogels dankbaar gebruik van. Spectaculair was de tweede helft niet.

Door het inbrengen van Kasper Steenbergen en Thijs van ’t Erve hebben alle spelers van het tweede team hun opwachting in het vlaggenschip gemaakt. Hetzij als wissel, hetzij als basisspeler. Uiteindelijk kabbelde de wedstrijd voort naar een 22-13 eindstand.

Regio’72 eindigt door deze winst op de tweede plek in de competitie. Hierdoor kan Regio’72 zich opmaken voor de promotiewedstrijd van volgende week. Deze wordt op neutraal terrein gespeeld, wat nog nader te bepalen is. Wilt u de plaats en tijd weten? Houdt dan de site www.regio72.nl of de Facebook pagina van Regio’72 in de gaten.