Regio ’72 hard onderuit bij koploper

door | dec 11, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Regio ’72 heeft niet kunnen verrassen bij titelfavoriet Juventa in Hardenberg. Het eerste kwartier konden de Vaassenaren nog mee, daarna werd het verschil tussen beide teams te groot en verloor Regio ’72 met 26-15.

Bij Regio ’72 had coach Brenda Voortman weer een basisplaats ingeruimd voor Lauren Schoemaker. De Vaassense ploeg wist het eerste kwartier goed de aanval van Juventa te ontregelen en scoorde tot een 5-5 tussenstand goed mee. Vervolgens zette Juventa het vizier op scherp en stokte de Vaassense aanval. Via een 10-5 tussenstand werd de ruststand op 14-8 bepaald.

De tweede helft lukte het Regio ’72 niet meer het tij te keren. Juventa bleef de bovenliggende partij en toonde aan de absolute titelkandidaat te zijn. Regio’72 kwam niet goed in het eigen spel en kon in de verdediging onvoldoende druk zetten op de schutters van Juventa. Jordi Molendijk kwam nog binnen de ploeg en bekroonde zijn invalbeurt met een doelpunt. Desondanks liepen de Vaassenaren tegen een 26-15 nederlaag aan.

Volgende week speelt Regio ’72 de laatste wedstrijd van 2017 in sporthal De Wieken om 17.15 uur. De Vaassense ploeg ontvangt Devinco dat bezig is met een goede reeks en nu boven Regio ’72 op de ranglijst staat. Dit belooft een spannende strijd te worden.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: