Zaterdag 31 maart is Kai Mentink pupil van de week bij de wedstrijd KCVO 1 tegen SP Lochem 1.

Het beloofd echt een kraker te worden aangezien het de nummer 3 (Lochem) tegen nummer 5 (KCVO) is.

Kai Mentink is 9 jaar en zit op basisschool de Sprenge.  Ook hij is via de Worldcup begonnen bij KCVO. Dat het KCVO zou worden was al heel snel duidelijk aangezien zijn vader ook heel veel jaren bij KCVO heeft gevoetbald. Kai is een hele behendige middenvelder die heel erg van doelpunten maken houdt.

Vorig jaar bij JO9-3 scoorde hij aan de lopende band, maar nu bij de JO11-2 blijft de teller op maar 1 doelpunt te staan. Maar als je maar hard blijven werken dan komen de goals weer vanzelf, dat zie je zelfs bij de beste spitsen in Nederland.

Ook hij traint bij de voetbalschool van KCVO en hij geeft daarbij aan dat afronden op de goal zijn favoriete onderdeel is.

Zijn favoriete club in Nederland is Ajax en hij zegt direct dat Neres de beste voetballer is in Nederland. Zijn favoriete club in het buitenland is Paris Saint Germain. Dat kon je ook wel direct zien, bijna alle kleding van PSG had hij al aan.  Neymar is de beste voetballer buiten Nederland volgens Kai.

 

Toen ik vroeg wie hij de beste voetballer van KCVO vond, onderrak hij mij al en zei direct Ron van Zuijdam. Ik moet ook zeggen dat Kai wel gelijk heeft, een van de betere spelers met heel veel ervaring. Misschien kan KCVO nog wel een stunt uithalen met eventuele promotie…via nacompetitie.

 

Als Kai niet bij KCVO is dan speelt hij graag buiten en thuis vindt hij de Playstation heel erg leuk, lekker FIFA 18 spelen.

 

Nadat ik alles had uitgelegd wat pupil van de week is zei hij direct dat hij het heel erg vet vond dat juist hij pupil van de week is. Maar ook hij vind het toch wel een beetje spannend. Maar ik heb wel het gevoel dat allemaal goed gaat komen, het wordt lekker genieten. Kai zei dat de wedstrijd KCVO – Lochem op 1-1 zei eindigen….maar hij hoopt op meer.

 

Heel veel plezier Kai Mentink