Promotiedag in- en om de Hezebrink op Burendag (aanmelden voor 1 juli)

door | jun 27, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

De verbouw van het dorpshuis de Hezebrink is al een tijdje in volle gang. Behalve financiering vanuit de gemeente Epe en fondsen wil de Hezebrink, samen met het bedrijfsleven en bevolking van Emst en omstreken, een bedrag inzamelen om een goed voorzieningsniveau voor iedereen te realiseren zoals bijvoorbeeld aanpassingen voor validen en minder validen, lift, sport en spelmaterialen e.d. Één van de acties om geld in te zamelen is het organiseren van een Promotiedag op burendag, zaterdag 23 september aanstaande.

De verbouwing van het dorpshuis de Hezebrink in Emst gaat gestaag verder. Samen bouwen we aan een prachtige accommodatie met elkaar en voor elkaar! Uiteraard hangt er een aanzienlijk kostenplaatje aan deze verbouwing waarvan de Gemeente Epe het grootste deel voor haar rekening neemt. Naast deze financiering heeft het bestuur van de Hezebrink van de gemeente Epe de opdracht gekregen om samen met de Emster gemeenschap draagvlak te creëren en geld te werven voor een deel van de verbouwkosten. Er is een werkgroep samengesteld van afgevaardigden van het bestuur van de Hezebrink, verenigingen en ondernemers uit Emst die zich buigt over acties om geld in te zamelen.

Één van de acties die bedacht is door deze werkgroep is het organiseren van een Promotiedag, samen met alle gebruikers van het dorpshuis, waarbij de opbrengst bestemd is voor de verdere inrichting en aankleding van De Hezebrink.
Deze promotie-dag is op zaterdag 23 september 2017 (van 10.00 tot 16.00). Dit is de landelijke burendag en dat is heel toepasselijk, want men is in Emst immers allemaal buren van elkaar en “buren van De Hezebrink”.
Inmiddels hebben alle gebruikers van het dorpshuis de Hezebrink een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan deze Promotiedag. Iedere vereniging, club, ondernemer krijgt tijdens deze dag een kraam ter beschikking en mag daarin een activiteit organiseren zoals bijvoorbeeld, een spelletje, iets te eten of drinken, een product verkopen, noem maar op. De kramen zullen in- en rondom de Hezebrink worden opgesteld.
Naast de ruim 20 kramen, die dan in en om De Hezebrink aanwezig zijn, zal op 23 september nog een bakwedstrijd “Heel Emst Bakt” georganiseerd worden en zullen de Emster scholen, samen met gymnastiekvereniging S.V.A. en de buurtsportcoaches een sponsorloop houden.
Mocht u geen gebruiker zijn van het dorpshuis maar u draagt de Hezebrink wel een warm hart toe en u wilt een kraam bemannen op deze Promotiedag, meld u voor 1 juli aan per mail: tom.amanda@hetnet.nl of telefonisch: 06-53151779 (Amanda Jacobs).
Zo dragen we allemaal een steentje bij aan de realisatie van de nieuwe Hezebrink.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: