Prins Tom II en Prinses Sanne presenteren op zondag 13 januari het Prinsenbal der Rossumdaerpers. Dat is voor de carnavalsvereniging uit Vaassen tevens de eerste eigen activiteit van 2019. Tot die tijd hebben de doorluchtige hoogheden natuurlijk al wel de nodige activiteiten bezocht van andere organisaties in het dorp en omgeving, maar dan zijn zij zelf gastheer en –vrouw bij een evenement dat om 14.00 uur begint.

Het lijkt op voorhand een feestelijke bedoening te worden met stemmingsorkest Le Bombardon uit Zwolle en gastoptredens van de feestartiest en de eigen dansgardes der Rossumdaerpers, die eerder in dit seizoen bij de Intrada drie eerste plaatsen behaalden. Iedereen die zin heeft om met de carnavalisten op een vrolijke manier het jaar in te luiden, is vanaf 14.00 uur van harte welkom in het restaurantgedeelte en de Burgemeester Beukezaal van dorpscentrum De Wieken. Natuurlijk geven niet alleen Jeugdprins Koen I, Jeugdprinses Noa I en Jeugdadjudant Kevin, maar ook verschillende zusterverenigingen acte de presence op deze middag.

Met behulp van de genoemde artiesten en de eigen DJ´s van de vereniging creëert de club een carnavalesk intro van 2019. Nadat het seizoen werd geopend op de Elfde van de Elfde, wordt het Rossumdaerper Prinsenbal een volgende halte op weg naar carnaval dat van 2 tot en met 5 maart plaats heeft. Voor meer informatie kan iedereen terecht op de officiële internetsite van de club www.rossumdaerpers.nl en de sociale media van de Vaassense vereniging.