Pietengym in Vaassen levert meer dan 135 hulppietjes op

door | nov 23, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Op woensdag 22 november 2017 hebben er meer dan 135 kinderen uit de gemeente Epe meegedaan aan de pietengym in Vaassen. De kinderen hebben hard gewerkt om Sinterklaas een handje te helpen. Zij hebben allemaal het felbegeerde pietendiploma weten te behalen.

Kinderen uit groep 1 t/m groep 4 konden het pietendiploma halen door een parcours te doorlopen van meer dan 12 onderdelen. Tijdens de pietengym werd er over daken gelopen, van het dak af gesprongen, pakjes op het dak bezorgd, pakjes door schoorstenen gegooid, gedanst, gezongen en nog veel meer! Dit alles onder grote belangstelling van Sinterklaas en zijn pieten.

Na afloop van de pietengym kregen alle deelnemers het pietendiploma uitgereikt waarmee Sinterklaas er in de gemeente Epe weer heel veel nieuwe hulppietjes bij heeft gekregen.

De organisatie van de pietengym lag dit jaar weer in handen van de buurtsportcoaches Heel Epe Beweegt van Koppel in samenwerking met gymnastiekvereniging Agios uit Vaassen.

Volgende week, op woensdag 29 november, zal de pietengym in Epe en Oene plaatsvinden. Mocht u zich nog willen opgeven voor de pietengym in Epe, kijk dan snel op de website van Heel Epe Beweegt en meld je aan, www.heelepebeweegt.nl, vol is vol.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: