Ouderensoos SWO/E in Vaassen en Oene weer van start

door | aug 25, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe organiseert in de periode september tot en met mei tal van activiteiten op het gebied van ontmoeting en ontspanning, educatie en preventie en meer bewegen voor ouderen. In het kader van ontmoeting en ontspanning organiseert zij in een aantal dorpen een ouderensoos.

In Oene komt de Soos eens per drie weken bij elkaar op donderdagmiddag vanaf 14.00 uur in zaal Post. Voor inlichtingen, tijdens de soos, kunt u zich wenden tot Willy Loonstra of Jannie Slotboom. De eerstvolgende soos in Oene is op 7 september.

Vanaf dinsdag 12 september gaat de Soos Vaassen weer van start.
Deze soos in Vaassen heet een warm welkom aan alle ouderen die het leuk vinden om met leeftijdsgenoten een gezellige middag te hebben. De soos komt om de week op dinsdag bij elkaar, van 14.00 uur tot 16.30 uur, in het Dorpscentrum De Wieken in Vaassen. Soms is er een “gewone”soos waarbij geen activiteiten gepland zijn maar er gewoon gezellig gepraat kan worden. Soms worden er spelletjes georganiseerd of komt er een spreker. Voor inlichtingen over de soos Vaassen kunt u zich tijdens de soosmiddag wenden tot de bestuursleden Riet Splinter of Corrie Hengeveld.

Voor informatie en opgave:
SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe
Stationsstraat 25, 8161 CP in Epe
Tel. 0578-620988 (op werkdagen tussen 8.30-12.30 uur) of www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: