Organisatie Gisola Emster Veldtoertocht viert feest

door | okt 26, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Het is groot feest bij de leden van wielerclub “Houdt de Ketting Strak” uit Emst.

Zaterdag jl. werd voor de 17e keer de Gisola Emster Veldtoertocht verreden. Deze tocht had al het predicaat van klassieker, maar sinds zaterdag nu ook het keurmerk “Extra Goed Geregeld” van de Nederlandse Tour Fiets Unie, kortweg gezegd NTFU.

Michelle Vaessen van de NTFU schreef begin deze week: “Onlangs is jullie tocht beoordeeld door een NTFU kwaliteitsadviseur, te weten Nick Smit uit Groningen. De tocht voldeed aan alle eisen voor het keurmerk “Extra Goed Geregeld”. Gefeliciteerd met het behaalde resultaat!

Voor de tocht van volgend jaar, die gehouden zal worden op zaterdag 20 oktober 2018, mag Houdt de Ketting Strak dan de volgende tekst gebruiken op alle uitnodigingen: “Onze tocht voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk “NTFU Extra Goed Geregeld”.

Kwaliteitsadviseur Nick Smit heeft de tocht op maar liefst 9 punten moeten beoordelen, zoals “ De tocht of vereniging heeft een eigen website met alle informatie, er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van de startplaats, er zijn toiletten bij de start, finish en pauzeplaatsen, er wordt bevoorrading verstrekt op de pauzeplaatsen, fietsen kunnen worden afgespoten, er moeten voldoende verkeersregelaars zijn etc. etc.”

Aan al deze voorwaarden voldeed de tocht ruimschoots.

Houdt de Ketting Strak gaat dit prachtige resultaat zondag a.s. gelijk vieren met haar leden en partners bij café van de Schepop.
Dan zal er genoten gaan worden van een “boerenkool” buffet. Dit buffet is tevens de afsluiting van het zomerseizoen.

Door Henk Boeve

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: