Oranjecommissie Vaassen organiseert i.s.m. OpenRoad Classic Cars op Koningsdag weer de ORANJERIT voor

klassieke- en bijzondere voertuigen.

Deze rit is uitgegroeid tot een vast onderdeel van de festiviteiten op Koningsdag en wordt dit jaar voor de 13e keer georganiseerd.

Ieder jaar is er weer een mix van klassiekers en bijzondere voertuigen.

Ook dit jaar is de rit weer uitgezet door Wouter Jacobs en Johan Dijkstra. Tijdens de rit wordt het stedelijk gebied zoveel mogelijk vermeden en zal u, ook via onverharde wegen, op onverwachte plekken brengen.

Er wordt tussen 09.00 en09.30 uur verzameld bij Kasteel “De Cannenburgh” Tussen 10.15 en 10.30 uur  vertrekken de auto’s en motoren voor een rit van plm. 80 km.

Vanaf 14.30 uur verzamelen alle auto’s zich weer op het voorterrein en de parkeerplaats van Kasteel “De Cannenburgh” zodat iedereen in de gelegenheid is om deze klassiekers eens uitgebreid te bekijken.

De prijsuitreiking is 16.00 uur.

U kunt zich vanaf nu opgeven voor dit evenement op Koningsdag 2018, vrijdag 27 april.

Of uw klassieke (vracht)auto of motor nu in concoursstaat of nog een rijdend restauratieobject is, is niet belangrijk het gaat om het plezier van bestuurder, bijrijder en toeschouwer. Wel stellen we als voorwaarde dat uw voertuig minimaal 25 jaar oud moet zijn.

Geeft u zo snel mogelijk op want het aantal deelnemers is beperkt, de eerste aanmeldingen zijn al binnen.  Om de rit kostendekkend te houden vragen wij € 10,00 inschrijfgeld per equipe.

Voor informatie:

Johan Dijkstra          Wouter Jacobs

06-22206574              06-27014127

Aanmelden via www.oranjecommissievaassen.nl of direct via oranjerit@oranjecommissievaassen.nl