Afgelopen jaren is er al met veel succes door de Ondernemersvereniging (OVV) de Old Times Day georganiseerd in Vaassen. Dit jaar hebben ze ervoor gekozen om deze dag weer in eigen beheer van de ondernemersvereniging Vaassen en in samenwerking met Vaassense Dorpsavonden te organiseren. Zij hopen zo een groter event neer te zetten.

Het wordt weer een OLD TIMES DAY met oude voertuigen. Dit zal alles op wielen omvatten waarmee men zich vroeger kon vervoeren. Denk dus aan fietsen, brommers, auto’s en tractoren. Zij hopen de bezoeker te verrassen met al het moois wat er vroeger was. Zij nodigen u dan ook graag uit voor de OLD TIMES DAY in Vaassen op 18 Augustus 2018.

Er wordt een Horecaplein gerealiseerd waar bezoekers iets kunnen drinken en kunnen genieten van muziek.
Vanaf 14:30 tot 16:00 uur zal Shantykoor Kantje Boord een aantal optredens verzorgen.

De bezoeker kan deze dag stemmen op het mooiste voertuig. Dit kan door middel van stemkaartjes. De 3 voertuigen met de meeste stemmen winnen een mooie prijs.

Tevens hebben zij voor de kleinste bezoekers ook een leuke activiteit verzonnen. Er wordt een kinderpuzzeltocht gehouden waarbij de kinderen mooie prijzen kunnen winnen! Tijdens deze dag kunnen de kids bij Fifty8, Bruna en Neijenhuis Schoenen een puzzeltochtkaart ophalen en later op de dag zelf ook ingevuld weer inleveren. Er zijn 10 mooie prijzen te winnen met in totaal een waarde van € 200,- welke gesponsord zijn door Emma & Sam kinderwinkel en Intertoys Vaassen.

ZIj hopen van harte u te mogen verwelkomen in ons gezellige dorp!