Notariaat Ridderhof & Stelwagen en Ligtenberg Makelaars nieuwe sponsoren van Heren 1

door | nov 12, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Heren 1 van Volleybalvereniging Blok EVC heeft afgelopen zaterdag nieuwe wedstrijdshirts ontvangen van sponsoren Notariaat Ridderhof & Stelwagen en Ligtenberg Makelaars. In de nieuwe wedstrijdshirts wonnen de heren zaterdag de eerste set tegen Alterno met een spannende 25-21 eindstand. De tweede set werd verloren met 20-25, maar in de derde en vierde set werden de heren de duidelijke winnaar met twee keer een stand van 25-13.

De sponsoren Notariaat Ridderhof & Stelwagen en Ligtenberg Makelaars zijn beide gevestigd in Vaassen. Notariaat Ridderhof & Stelwagen is een eigentijds notariskantoor waar moderne hulpmiddelen leiden tot een vlotte en zorgvuldige behandeling van de zaken. Dit vertaalt zich in goede tarieven en een klantvriendelijke benadering.

Bij Ligtenberg Makelaars wordt de tijd genomen om aan woonwensen en –behoeften te voldoen. Deskundig advies en ruime kennis en ervaring zorgen ervoor dat met enthousiasme, accuratesse en daadkracht te werk wordt gegaan. Heeft u verhuisplannen? Verkoop uw woning via Ligtenberg Makelaars en verdien 150 euro voor je vereniging!

v.l.n.r.: Sponsor Ridderhof en Stelwagen, Ronnie de Wilde, Rene van Dam, Kevin Kwappenberg, André Zweers, Patrick Schakelaar, Rick Schumacher, Koen Bensink, Robert Sapulette, André Visch, Rick Kuiper, Sponsor Dagmar Ligtenberg

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: