NOODOPROEP: AGIOS ZOEKT (INTERIM) BESTUURSLEDEN

door | jun 14, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Al vele jaren is AGIOS een onderdeel van de Vaassense gemeenschap. Van recreatieve sport tot en met goede prestaties op Nederlandse Kampioenschappen. Ook vandaag de dag maakt AGIOS nog van heel veel Vaassense levens een groot deel uit. Maar helaas zit AGIOS binnenkort zonder bestuur, een bestuur wat hard nodig is om AGIOS voort te kunnen zetten. Komt er geen nieuw bestuur, zal de club helaas moeten worden opgeheven. Daarom luidt AGIOS de noodklok en doen wij een noodoproep voor nieuwe bestuursleden.

De nieuwe bestuursleden hoeven geen leden van AGIOS of “ouders van” te zijn, dit mag iedereen zijn die een vereniging als AGIOS een warm hart toedraagt. Dus ken jij iemand die een vereniging in nood uit de brand wil helpen? Breng diegene dan met ons in contact! Alle sporters van AGIOS zullen je enorm dankbaar zijn!

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij het bestuur door een mail te sturen naar info@agios.nl. Ook mensen die ideeën hebben om de club toch weer een positieve ‘swung’ te geven, en waar wellicht overheen is gekeken, worden opgeroepen deze te melden via genoemd e-mailadres.

Tot uiterlijk 21 juni kunnen geïnteresseerden zich melden, dan is de volgende Algemene Leden Vergadering (ALV) waarin een besluit zal worden genomen over de toekomst van AGIOS; opheffen of door met een nieuw bestuur. Zonder nieuwe mensen kan de uitkomt van de ALV van 21 juni wel eens zijn dat AGIOS noodgedwongen zal worden opgeheven. En dat is iets wat eigenlijk niemand wil.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: