Nieuwjaarsreceptie wielerclub “Houdt de Ketting Strak”

door | jan 14, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Bijna 40 jaar werd altijd de Nieuwjaarsreceptie van wielerclub “Houdt de Ketting Strak” gehouden bij café van de Schepop in Emst. In verband met de verkoop van van de Schepop werd dit jaar uitgeweken naar “de Musketiers”, eveneens in Emst. Vele leden wisten echter deze locatie te vinden, want nog nooit bezochten zoveel leden met aanhang de Nieuwjaarsreceptie.

Eigenlijk gezegd ook niet vreemd, want er was heel wat te vieren. Zo werd Sander Pannekoek, jarenlang de stuwende kracht als redactielid van het clubblad “ de Ketting”, door voorzitter Bert Albers in het zonnetje gezet.

Albert Dokter kreeg in verband met zijn 25-jarig lidmaatschap het bekende zilveren fietsertje.

Een traditie is altijd dat de clubkampioenen bekend gemaakt worden. Nieuw dit jaar was een trui voor de toerkampioen van 2017. Deze titel ging naar Gertie Tellegen.

Louis Boumeester zal komend jaar op de Veluwse wegen te zien in zijn kampioentrui. Ook vorig jaar wist Boumeester beslag te leggen op deze titel.

Aftredend Veldtoertocht commissievoorzitter Hermen Jan van Petersen werd door voorzitter Albers helemaal in het zonnetje gezet met diverse cadeaus. Zo zal van Petersen tijdens de algemene ledenvergadering voorgedragen worden als erelid van “Houdt de Ketting Strak”. Afgelopen week mocht van Petersen de sportprijs “Heel Epe Beweegt” van de gemeente Epe tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Gemeente in ontvangst nemen voor “zijn” Gisola Emster Veldtoertocht”. Een absoluut hoogtepunt voor alle leden van “Houdt de Ketting Strak”.

Na het officiële gedeelte bleef het nog lang erg gezellig onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: