Wat een feest zaterdagmiddag tijdens Nico’s Tuinfeest ter gelegenheid van de officiële opening van pannenkoekenhuis De Boskabouter aan de Elspeterweg 45 in Vaassen.

Pannenkoekenhuis De Boskabouter is al wel geruime tijd open voor het publiek, maar door Corona had er nog geen officiële opening plaats gevonden. En dat hebben ze geweten van De Boskabouter.

Honderden ouders, nog veel meer kinderen, kwamen op het Tuinfeest af. Wat een drukte zeg. Zo begon het Tuinfeest al om 12.00 uur. Kinderen konden genieten van o.a. springkussens, ballonnenclown, suikerspinkraan, spelletjes, suikerspinkraan, poffertjes, slush, een hotdog kar. Maar de absolute kraker van het Tuinfeest was het optreden van Fenna. Fenna is bekend van Z@ppelin. De kinderen waren helemaal door het dolle heen door haar kinderliedjes.

Maar het bleef niet alleen bij het zingen met Fenna. Daarna mochten de kinderen met haar op de foto. Sommige kinderen gingen zelfs twee keer, eerst alleen en daarna met hun vriendinnetje, vriendje, broertje of zusje. Gezien de vele, vele positieve reacties na afloop op Nico’s Tuinfeest heeft het team van Pannenkoekenhuis De Boskabouter zeer zeker een grote pluim verdiend.
De vraag kwam zelfs wanneer de 2e editie van Nico’s Tuinfeest gehouden gaat worden.