Nazomerfeest koninginnelaan Apeldoorn

door | okt 1, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Het is weer voorbij die mooie zomer
Het Nazomerfeest is al meer dan 20 jaar een traditie. Eens per jaar na de zomervakantie, en traditiegetrouw op de laatste zaterdag van september, organiseren de winkeliers van De Koninginnelaan het Nazomerfeest. Dit jaar op zaterdag 30 september.

Iedereen kent De Koninginnelaan. Het is een sfeervolle winkelstraat met een gevarieerd winkelaanbod, waar je gratis kunt parkeren. Je komt er voor de dagelijkse boodschappen; een bloemetje, kaas, lekkernijen van de slager, wijn, de lekkerste taartjes . Inmiddels is de winkelstraat uitgebreid met Hopdonders, Cognactheek en Shopdistrict Boutique. kleding, woonaccessoires, parfums, cadeaus en meer! Hiermee biedt de Koninginnelaan meer dan alleen het dagelijkse aanbod.

Er was veel te beleven tijdens het Nazomerfeest! Dansschool Wensink zorgde deze editie voor een spetterende aftrap. Tim Koldenhof Producties, de Apeldoornse Popschool en tal van lokale artiesten gaven gevarieerde optredens. Natuurlijk waren er modeflitsen en maakte we het voor de kinderen extra feestelijk met ballonnen, schminken en hét springkussen. Strijk neer op een van de sfeervolle terrassen en geniet van lekkere drankjes en hapjes. DJ Robert Bauhuis zorgde die dag voor de muzikale swung!

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: