Muzikale afsluiting kastelenseizoen Cannenburch

door | okt 21, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

VAASSEN – Klavecinist Johan Brouwer en sopraan Marian van der Heide geven een afsluitingsconcert op het moment dat het kasteel op zondag 29 oktober om 17.00 uur de deuren sluit voor de winterevenementen.

Op het programma staat muziek uit Italië en Engeland met werken van Giulio Caccini, Antonio Vivaldi, Henry Purcell en Johann Sebastian Bach. Johan Brouwer studeerde bij de wereldberoemde klavecinist Gustav Leonhardt en gaf concerten in Engeland, Zweden, Duitsland, Frankrijk en Portugal. Hij bespeelt deze middag een kopie van een 17e eeuws Frans klavecimbel, gebouwd door David Rubio (1980) naar een instrument van Antoine Vaudry (1681). Sopraan Marian van der Heide studeerde aan het Conservatorium van Groningen bij Jitske Steendam. Na het behalen van de diploma’s Docerend en Uitvoerend Musicus nam zij lessen bij de barokspecialiste Ann Monoyios in Parijs en later bij Ronald Klekamp in Haarlem. Met ensemble Super Librum voor Middeleeuwse muziek maakte zij veel binnen- en buitenlandse tournees en nam enkele cd’s op.

Reserveer uw kaarten via www.glk.nl/cannenburch en geniet van een muzikale middag in stijl bij Geldersch Landschap & Kasteelen.

Afsluitingsconcert; zondag 29 oktober 2017. Aanvang: 17.00 uur (duur: 60 minuten). Entree: € 13,95 p.p. Donateurspas en Museumkaart niet geldig. Reserveren is noodzakelijk. Meer informatie en reserveren: www.glk.nl/cannenburch

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: