Mooie uitdaging voor KCVO

door | nov 8, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

KCVO staat voor een mooie uitdaging als de club het zaterdag om 15.00 uur opneemt tegen NSC Nijkerk. Sparta uit die plaats mag dan iets bekender zijn, NSC heeft zich in de subtop van het zaterdagvoetbal ook wel degelijk laten gelden. Het eerste elftal speelt bijvoorbeeld al voor het vierde jaar op rij (en voor het zesde seizoen in totaal) in de Hoofdklasse, waarin het overigens momenteel de 16e en laatste plaats bezet.

De club speelt in een competitie met onder meer Huizen (dat deze eeuw nog landskampioen bij de zaterdagamateurs is geweest), Sparta Nijkerk, CSV Apeldoorn, de amateurselectie van Ajax en de befaamde grootmachten Excelsior’31 en SC Genemuiden. De ploeg staat onder leiding van John Kamphuis, die afgelopen zomer over kwam van DVS’33 uit Ermelo, een vereniging die actief is in de Derde Divisie.

De meest opvallende speler is Yannick Cornelisz, de middenvelder die zich met vijf doelpunten topscorer van de ploeg mag noemen, nadat hij eerder een verleden opbouwde bij onder meer Vitesse en IJsselmeervogels. Ook Eyüp Termelez (4 treffers) en Nico van den Brom (3 goals) mogen zich tot de betere schutters van NSC rekenen.

Zoals gezegd, een mooie uitdaging biedt zich aan voor KCVO 1. Belangstellenden zijn van harte welkom de wedstrijd te komen aanschouwen op sportpark de Egelbeek in Vaassen.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: