Mooie kerststukjes in De Hezebrink

door | dec 22, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Voor creatieve Emstenaren werd er, onder leiding van Theo Broekhuis, een workshop kerststukjes maken gehouden in het dorpssteunpunt de Hezebrink in Emst. Bijna twintig personen hebben op vrijdag 15 december een mooie kerstkrans gemaakt.

 In de even weken is er op vrijdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur een koffie inloop in de Hezebrink in Emst. Soms alleen koffie drinken, een andere keer is er een activiteit. Tijdens de koffie-inloop in het dorpssteunpunt de Hezebrink op vrijdag 15 december werden er mooie kerststukjes gemaakt.

Onder leiding van de postbode Theo Broekhuis heeft iedereen gewerkt aan het maken van een kerstkrans. Theo had het materiaal ingekocht en hielp iedereen even op weg met het maken van de krans.

Tussendoor werd er natuurlijk een kopje koffie of thee gedronken met een kerstkransje en hadden de deelnemers de gelegenheid om gezellig met elkaar te praten. De sfeer was gezellig. Deelnemers waren zo enthousiast dat zij gevraagd hebben of Theo rond Pasen nog eens een workshop zou willen organiseren.

De volgende koffie inloop is op vrijdag 12 januari 2018 van 14.30 uur tot 16.00 uur. In verband met de komende feestdagen komt de koffie inloop van vrijdag 29 december te vervallen.

Voor informatie  of aanmelden kunt u terecht bij:
Dorpssteunpunt Hezebrink, contactpersoon Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar via SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe 0578-620988.

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: