Modderweek bij KOM Kinderopvang

door | jun 29, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Donderdag 29 juni vond de landelijke Modderdag 2017 plaats. Omdat KOM alle kinderen deel wilde laten nemen heeft KOM een heuse ‘ModderWEEK’ georganiseerd. Alle locaties; de bso’s, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen namen deel aan deze week waarin er allerlei activiteiten met modder werden ondernomen.

Het motto was: Vies worden mag! Met oude en reservekleding kwamen de kinderen deze week naar de locaties in Vaassen, Epe, Wapenveld, Heerde en Hattem.

Er werd enthousiast met modder gekliederd. Schelpen, stenen en takjes zoeken in een emmer vol modder, schilderen met zand en water, met speelautootjes een modderparcours rijden; wat een feest was het voor de kinderen! Alle leeftijden deden mee. Het blikgooien met modderballen was een succes en de Heksensoep was heerlijk!

KOM richt zich op groene Kinderopvang, waar dit thema perfect bij aansluit. KOM vindt het belangrijk dat kinderen kunnen bewegen, spelen en kennis maken met de natuur. Zo kan ieder kind zich op zijn eigen tempo ontwikkelen en ontdekken. Dit maakt natuurbeleving zo ontzettend belangrijk en leuk. ‘GROEN’ vind je bij KOM terug in de inrichting van de opvanglocaties, de activiteiten, gezonde voeding en duurzame locaties.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: