MessAge-dienst in Vaassen met Marianne van de Vlag

door | jan 25, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Op zondag 4 februari aanstaande wordt in de Vaassense Dorpskerk weer een MessAge-dienst gehouden. Ds. Sjoerd Muller uit Epe gaat voor en Marianne van de Vlag zal met haar band medewerking aan de dienst verlenen en de samenzang begeleiden. “De beuk erin” is het thema van deze laagdrempelige dienst.

Sjoerd Muller is deeltijdpredikant in Epe. Daarnaast werkt hij voor KRO/NCRV. Als reporter werkt hij voor de Radio 5-programma’s “Bert op 5” en “Zin in Weekend”. Daarvoor ook bij Groot op 5, Katholiek Nederland Radio en Kruispunt. Van januari tot en met maart 2017 werkte hij als redacteur en researcher bij de TV-programma’s “Mijn Maria” en “Jacobine op Zondag”.

Marianne van de Vlag is wellicht minder bekend van naam, maar velen zullen haar ongetwijfeld kennen van het gospelkoor SIGN uit Epe. In haar eigen gemeente zingt ze met veel plezier met een aantal zangers en een band. Ook nam ze de in 2013 uitgekomen CD “More than a friend” op en zong ze als soliste in “Nederland zingt”. Bovendien werkte ze op verschillende CD’s mee als achtergrondzangeres.

De dienst begint om 19.00 uur in de Dorpskerk, maar daarvoor bent u al vanaf 18.30 uur welkom om alvast samen iets te drinken en met elkaar in gesprek te gaan. Na de dienst wordt een extra collecte gehouden, waarin u uw bijdrage kunt geven voor de extra kosten van deze dienst. Wees welkom in de Dorpskerk; het belooft weer een mooie dienst te worden.

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: