Meer dan 120 nieuwe hulppietjes tijdens de Pietengym in Epe en Oene!

door | dec 6, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Op woensdag 29 november 2017 hebben er meer dan 120 kinderen uit de gemeente Epe meegedaan aan de Pietengym in Epe en Oene. De kinderen hebben allemaal goed hun best gedaan en hebben uiteindelijk het felbegeerde pietendiploma weten te behalen.

Tijdens de Pietengym was de gymzaal volgebouwd met leuke activiteiten die de kinderen moesten uitvoeren. Er werd over daken gelopen, van het dak af gesprongen, pakjes op het dak bezorgd, pakjes door de schoorsteen gegooid, gedanst, gezongen en nog veel meer!

Dit deden de kinderen allemaal onder een grote belangstelling van veel pieten. In Epe kwam zelfs Sinterklaas nog een kijkje nemen. Aan het einde van de Pietengym kregen de kinderen allemaal een pietendiploma uitgereikt en zijn zij uitgeroepen tot een echte hulppiet.

De organisatie van de Pietengym in Epe lag dit jaar weer in handen van de buurtsportcoaches Heel Epe Beweegt van Koppel in samenwerking met gymnastiekvereniging Hercules Epe.

n Epe kregen wij dit jaar ook een goede ondersteuning van 20 leerlingen van de RSG N.O.- Veluwe, Dienstverlening & Producten. Deze vierde jaars leerlingen hebben alle activiteiten voorbereid en uitgevoerd. Zij hebben erg goed hun best gedaan en hebben gezamenlijk deze dag tot een succes weten te maken.

In Oene werden de buurtsportcoaches Heel Epe Beweegt van Koppel dit jaar weer bijgestaan door gymnastiekvereniging Gazelle Oene.

Tijdens de Pietengym zijn er ook leuke filmpjes en foto’s gemaakt. Mocht u benieuwd zijn, neem dan snel een kijkje op onze facebookpagina. www.facebook.com/BSCGemeenteEpe

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: