Lente- & Zomeruitjes SWO/E: Uitstapje naar de Wijnboerderij

door | jul 22, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

In de maanden april t/m augustus 2017 organiseert SWO/E Welzijn en Ondersteuning Epe verschillende activiteiten voor 50 plussers uit de Gemeente Epe.
Een programmaboekje is verkrijgbaar bij het kantoor van de SWO/E aan de Stationsstraat 25 in Epe en de Wieken in Vaassen.

Bent u een wijnliefhebber?
Dinsdagmiddag 15 augustus gaan we een wijnboerderij bezoeken.
In hert hart van Gelderland, genesteld op de Veluwezoom, met ruim uitzicht over de Achterhoek ligt op een lichte glooiing de grootste ommuurde wijngaard van Nederland. We vertrekken met de auto naar Dieren. Daar worden we ontvangen met koffie/thee en gebak.

Als dit op is krijgen we een rondleiding door de wijngaarden en er wordt dan uitleg gegeven over vier verschillende soorten druivenrassen en we kunnen van elk soort een beetje wijn proeven. Daarna brengen we een bezoek aan de wijnmakerij. Dit zal bij elkaar zo’n twee uur duren. Dan genieten we nog een poosje na met een lekker glas wijn en wat tappashapjes, nootjes en olijven. We wanen ons in mediterrane sferen. Voor wie geen wijn drinkt is er pure biologische appel- of druivensap.

Om een uurtje of vijf zullen we weer naar huis gaan waar we om omstreeks zes uur weer terug zijn in Epe.
Voor meer leuke uitjes zie onze website: www.swo-epe.nl

Vertrek Kulturhus EGW Epe: 12.30 uur
Kosten: € 41,35 inclusief het genoemde
Opgeven voor 8 augustus bij de SWO/E 0578-620988

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: