Lenny Kuhr komt naar Vaassense Dorpskerk

door | sep 28, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Op 6 oktober zal Lenny Kuhr een concert verzorgen in de Dorpskerk van Vaassen. Het programma heet ‘Gekust door de Eeuwigheid’.

Lenny Kuhr is breed bekend geworden met haar lied ‘De Troubadour’, waarmee ze in 1969 in Spanje het Eurovisie Songfestival won. Er volgden nog tal van hits zoals Visite. Daarnaast won ze onder meer de Zilveren Harp en een Edison. Het was het begin van een lange carrière en een indrukwekkend oeuvre. Ze zit inmiddels vijftig jaar in het vak en treedt nog regelmatig op. Tijdens haar carrière wonnen haar liederen aan diepgang.

‘Gekust door de Eeuwigheid’ is haar 31e album en bevat dertien nieuwe liederen en een lied dat in een nieuwe versie wordt uitgebracht. Kuhr werkt op haar nieuwe album samen met bassist Misscha Kol en gitarist Reinier Voet. ”Hij speelt een soort gipsy jazz, het is het geluid van de fado. Dat is een klank waar ik altijd naar heb verlangd, waarvan ik denk ‘waar ben je al die jaren geweest’. Deze cd is voor mij heel fris en puur. Het ligt heel dicht bij mij”, aldus de zangeres.

Het concert wordt op 6 oktober in de Vaassense Dorpskerk gegeven en begint om 20.00 uur. De kerk is vanaf 19.30 uur open.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Van der Kamp aan de Dorpsstraat in Vaassen. Voor het concert kunt u bij de ingang ook nog uw kaartje kopen, maar om teleurstellingen te voorkomen kunt u deze beter in de voorverkoop kopen.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: