Ladies Night bij De Koekoek

door | jan 31, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Op dinsdagavond 20 februari organiseert De Koekoek de jaarlijkse Ladies Night. Deze avond is ooit in het leven geroepen om vrouwen uit Vaassen en omgeving kennis te laten maken met dat wat het zwembad van De Koekoek te bieden heeft.

nmiddels is het uitgegroeid tot een evenement waar ruim 100 vrouwen een heerlijke avond hebben. Er wordt aan de inwendige mens gedacht met lekkere hapjes en een drankje.

Daarnaast kan men meedoen met verschillende AquaSporten die in De Koekoek worden gegeven. Hierbij valt te denken aan AquaRobic en AquaJogging. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om kennis te maken met FloatFit. De rage die uit Engeland is overgewaaid en waar inmiddels bij De Koekoek veel mensen fanatiek aan deelnemen.

Rondom het zwembad zijn verschillende ondernemers aanwezig die de gasten voorzien van een heerlijke massage, kennis laten maken met voetreflexologie, voorzien van make-up of haaradvies en dit keer zelfs de mogelijkheid bieden om leuke schoenen te kopen.

Alsof dat nog niet alles is worden er diverse leuke prijzen verloot onder alle aanwezigen.
Entree tot de Ladies Night kost € 8,- per persoon. Daarnaast is er een speciale Valentijnsactie waarbij men een entreekaartje kan kopen voor 2 personen voor € 15,-.
Genoeg redenen dus om op 20 februari te genieten van alles wat de Ladies Night bij De Koekoek te bieden heeft.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: