Kun je zingen, zing dan mee!

door | sep 8, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Het Martinuskoor in Vaassen onder leiding van dirigent Ineke van der Brugge, is op zoek naar versterking voor alle stempartijen. Houd je van zingen en vind je het inspirerend om mee te doen in ons kerkkoor, dan ben je van harte welkom om bij ons te komen meezingen. We repeteren elke donderdag avond van 19:30 tot 21:30 uur. Tijdens de winterperiode doen we dat in het parochiehuis, in de zomer wordt er in de kerk gerepeteerd.

 

 

Vaste activiteiten van ons koor:

– Donderdag avond repetitie.
– Opluisteren van de vieringen in de Martinuskerk in Vaassen volgens rooster. (op zaterdag avond om 18:30 uur of op zondagochtend
om 10:00 uur)
– In de Paastijd opluistering van een viering volgens jaarlijks rooster.

Optionele activiteiten (geen verplichte deelname):

– Lessons & Carols in de Kersttijd.
– Met tussenpozen van 2 tot 3 jaren een koorreis.
– De Caecilia-avond in november.
– Het jaarlijks kooruitje (meestal begin september).
– Elke eerste donderdag van de maand, na de repetitie een “time-out”.
– Incidenteel een uitvoering “buiten de deur”, na plenaire afstemming en akkoord.

Onze repetities verlopen in een ontspannen sfeer. Er wordt serieus geoefend en er wordt met regelmaat gelachen. Ook speelt het sociale aspect een belangrijke rol; we helpen elkaar waar nodig. Onze lief- en leedcommissie wordt door vrijwel alle leden bijgestaan wanneer dat nodig is. En naast het bestuur kennen we een muziekcommissie, een feestcommissie en een reiscommissie, kortom -een voor allen en allen voor een-.

Heb je altijd al eens de wens gehad om in een koor te zingen, of ben je een geoefend zanger maar kwam het er de laatste tijd niet van, dan is nu het moment aangebroken. En twijfel je of het iets voor je is, kom dan gewoon een aantal keren meezingen tijdens de repetitie. Dan kun je daarna beslissen of je blijft of niet. Mocht je inlichtingen willen, neem dan even contact op met Joke Peters (0578-571173) of met onze dirigent Ineke van der Brugge (038 375 8760). En bedenk dit: velen dachten dat ze niet konden zingen maar werden toch goede en gewaardeerde zangers in ons koor!

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: