KOM opend nieuwe locatie in Nijbroek

door | aug 31, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Maandag 21 augustus jl. heeft KOM Kinderopvang een peuterspeelzaal en BSO geopend in basisschool Ten Holtens Erve in Nijbroek. Peuterspeelzaal Peutererfje verwelkomt hier peuters tussen de 2 en 4 jaar op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend. BSO Basiserf verwelkomt alle basisschoolkinderen op de middagen op maandag, dinsdag en donderdag. KOM heeft een nauwe samenwerking met de basisschool en biedt in een sfeervolle ruimte opvang aan alle kinderen uit Nijbroek en omgeving.

Peuters zijn al vanaf 2 jaar welkom bij de peuterspeelzaal en kunnen samen naar hartenlust spelen. Spelenderwijs leren ze vaardigheden en bereiden ze zich voor op de basisschool. Met behulp van uiteenlopende thema’s spelen ze en leren zij woordjes en er worden leuke activiteiten georganiseerd passend bij het seizoen. Bij de BSO is er elke middag ruimte om bij te komen van de drukke schooldag en te doen waar ieder kind behoefte aan heeft. Niksen mag, maar ook samen iets ondernemen staat altijd op het programma.

Tijdens de zomervakantie heeft KOM ervoor gezorgd dat er een gezellige speelruimte is gecreëerd waar peuters samen kunnen ontdekken en voor schoolkinderen een plek waar ze heerlijk kunnen relaxen na schooltijd. Zowel de peuter- als BSO groep wordt geleid door vaste medewerkers, hierdoor is er voor de kinderen altijd een vertrouwd gezicht aanwezig. Opvang bij de peuterspeelzaal is mogelijk vanaf 2 jaar met kinderopvangtoeslag (als uw werk) en vanaf 2,5 jaar met subsidie vanuit de gemeente (als u niet werkt). Bij de BSO kunt u terecht vanaf 4 jaar met de mogelijkheid tot verschillende contracten, ook een 0-uren contract en opvang in de vakanties is mogelijk. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met KOM via telefoonnummer 0578 – 569960 of ga naar www.komkinderopvang.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: