KOM Kinderopvang vestigt zich in basisschool Ten Holtens Erve in Nijbroek

door | jun 30, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Vanaf 21 augustus zijn peuters en basisschoolkinderen van harte welKOM bij de peuterspeelzaal/peuteropvang Het Peutererfje en buitenschoolopvang Basiserf. KOM zal de buitenschoolse opvang voortzetten, in opvolging van Smallsteps. Deze organisatie stopt met het aanbieden van de opvang in Nijbroek.

De peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang zijn gevestigd in basisschool Ten Holtens Erve. KOM beschikt over een mooie groepsruimte met veel spelmogelijkheden en een huiselijke inrichting. Naast een eigen buitenruimte wordt er gebruik gemaakt van het ruime en groene speelterrein van de school.

KOM sluit aan op het onderwijs van de 4-jarigen op school. Hierdoor ontstaat er een doorlopende leerlijn en een veilige plek voor elk kind van vanaf twee jaar tot aan het einde van de basisschooltijd. De overgang van de peuterspeelzaal naar school zal soepel verlopen, doordat er een nauwe samenwerking bestaat tussen KOM en de school.

De kinderopvang krijgt ook nog een groen jasje. ‘GROEN’ staat voor buiten, bewegen, beleven en gezond. Kinderen bewegen en beleven in de natuur en leren hun grenzen te verleggen en vergroten er hun zelfvertrouwen. Directeur van Ten Holtens Erve, Jolande de Boer ziet erg uit naar de samenwerking met KOM: “Wij willen graag met hen bouwen aan de doorgaande lijnen tussen de opvang en de school. De visie van KOM sluit ook mooi aan op de visie van school. En dat in een mooie natuurlijke omgeving!”.

Het is mogelijk om bij KOM peuterspeelzaal af te nemen met subsidie of kinderopvangtoeslag. Werkende ouders komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag van de overheid, KOM is een geregistreerde aanbieder van kinderopvang. Andere ouders vallen onder de subsidieregeling van de gemeente Voorst.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij KOM? Neem dan contact op met KOM via tel. 0578 – 569960 of via info@komkinderopvang.nl. Wilt u meer informatie over Ten Holtens Erve? Neem dan contact op met de school via tel. 0571 – 292162 of via the@pcbovoorst.nl.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: