Koekoek ontvangt certificaat Keurmerk Veilig & Schoon

door | aug 25, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

‘Gasten mogen altijd verwachten dat onze accommodatie aan de huidige eisen voldoet en dat de wetgeving hier wordt nageleefd,’ aldus Ali Vos, manager van Sport- & Dorpscentrum Vaassen waar zwembad De Koekoek in Vaassen toe behoort. ‘We doen altijd onze uiterste best om de accommodatie schoon te houden en we hebben de veiligheid van onze bezoekers hoog in het vaandel. Dat we vandaag het keurmerk Veilig & Schoon hebben ontvangen is een bevestiging van het feit dat we dit op een goede manier doen.’

Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft de zwembadbranche gehoor aan wensen en eisen die klanten, eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden. Uit handen van Michael van den Beld, senior Regioadviseur van het Nationaal Platform Zwembaden / NRZ, ontvingen Ali Vos en stichtingsvoorzitter Jan goudbeek het certificaat en bijbehorende schildje. Dit gebeurde onder toeziend oog van wethouder Robert Scholten van de Gemeente Epe. Scholten benadrukte nog eens dat de Gemeente trots is op De Koekoek. Dat was al zo, maar ook hier is dit Keurmerk een bevestiging dat deze trots terecht is. Bij De Koekoek wordt voldaan aan alle wettelijk gestelde eisen. Naast de Wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden (Whvbz) zijn dit bijvoorbeeld Waterleidingwetgeving en Legionella preventie, ARBO, Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP), Wet Milieubeheer, Gebruiksvergunning, en Besluit Attractie- en Speeltoestellen.

Het schildje zal een mooie plek krijgen in de accommodatie. Bij De Koekoek zal men alles in het werk stellen om bij de toetsing van het Keurmerk, welke jaarlijks plaatsvindt, wederom aan de gestelde eisen te voldoen.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: