Forelvissen is voor iedereen. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom organiseren wij een kindervismiddag op woensdag 3 juni. Deze activiteit is speciaal voor kinderen die het leuk en spannend vinden om te vissen.
Voor € 12,50 per persoon kun je hier aan meedoen. De prijs is inclusief het gebruik van een hengel, aas, een visgids die de fijne kneepjes uitlegt, een glaasje ranja en een visdiploma!

Om 14.30 uur starten we met vissen onder begeleiding van een visgids. Hij legt je de kneepjes van het vissen uit en geeft je tips om je vangkans te vergroten. Je mag zo veel vissen vangen als je kunt. Alle gevangen vissen worden verdeeld onder de kinderen en mogen mee naar huis genomen worden. De kindervismiddag duurt tot 16.30 uur.
Per kind mag er één begeleider (ouder) gratis naar binnen. Maar wanneer je als begeleider ook wilt vissen kan dit natuurlijk ook.
Een leuke activiteit om samen met je vriendjes en vriendinnetjes te doen! Leeftijd vanaf 6 jaar. Vol is vol, dus geef je snel op door een mail te sturen naar info@smallert.nl.

Op 17 juni is er een kindervismiddag op de catch&releasevijver.