Donderdagochtend 23 augustus jongsleden was het Vaassens Fanfare Corps met veel verschillende muziekinstrumenten aanwezig bij Cavente Kinderdorp. Alle kinderen kregen de mogelijkheid om zowel slag- als blaasinstrumenten uit te proberen.

 

Onder begeleiding van leden van het Vaassens Fanfare Corps kon ieder kind een muziekinstrument bespelen. En wat was iedereen enthousiast! Bijna iedereen kreeg geluid uit de blaasinstrumenten en dat is ontzettend knap! Daarnaast lieten velen van zich horen op de trommels of andere aanwezige slaginstrumenten.  Nadat zij een muziekinstrument bespeeld hadden kreeg elk kind een blokfluitje en een flyer mee, waarop drie gratis proeflessen staan aangeboden.

Tevens was er een wedstrijd ‘bas blazen’ georganiseerd. Vele kinderen waagden zich aan het grote instrument en probeerden zo lang mogelijk, met één ademteug, geluid uit het instrument te krijgen. De winnaar, Dylan van Kruisbergen, hield het met 8,12 sec. het langste vol en ging met een mooie prijs naar huis.

Ben jij enthousiast geworden over het bespelen van een instrument? Meld je dan snel aan voor de gratis proeflessen en maak kennis met de fanfare.

Voor meer informatie, bezoek snel onze website www.vaassensfanfare.nl, facebookpagina of stel uw vragen via info@vaassensfanfare.nl