Kinderdagverblijf Duimelot is verhuisd naar basisschool De Violier

door | jun 22, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Kinderdagverblijf/peuterspeelzaal Duimelot van KOM Kinderopvang is verhuist naar Cbs De Violier. Inpakken, verhuizen en wennen. Het was een spannende tijd voor de kinderen maar ze spelen alweer heerlijk in de nieuwe mooie ruimte. KOM heeft aan de Vlierstraat 33 een eigen vleugel met buitenterrein. Binnen staat een prachtige appelboom en een houten huisje met tuintje. De ruimte is GROEN ingericht met een huiselijke uitstraling. Er is een eigen buitenruimte die dezelfde uitstraling krijgt als het onlangs vernieuwde schoolplein van De Violier. Zo zorgt KOM er voor dat het GROEN concept goed aansluit bij dat van De Violier en biedt zo aan elke baby en peuter een uitdagende plek.

Voor- en buitenschoolse opvang de Basisenk is binnen school verhuisd en heeft twee prachtige ruime groepsruimtes. De 8+ groep heeft een eigen plek met een groot speelhuis, make-up hoek, timmerhoek en een chilhoek om lekker te lezen en te kletsen. De kinderen tot en met 7 jaar delen hun ruimte met de kleuterklas en hebben volledig nieuw meubilair, een speelhuis en diverse speelhoeken. Beide ruimtes zijn huiselijk ingericht met warme kleuren en veel groen. Met de komst van het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal in De Violier, is het mogelijk om kinderen van 0 tot 13 jaar op te vangen op 1 locatie. Hiermee sluit KOM goed aan op het onderwijs aan de 4-jarigen. Er ontstaat een doorlopende leerlijn en een veilige plek tijdens de eerste jaren en basisschooltijd van elk kind. De overgang van het kinderdagverblijf naar school en de VSO/BSO zal soepel verlopen, doordat er een nauwe samenwerking bestaat tussen KOM en de school.

Wilt u meer informatie over de opvangmogelijkheden bij KOM? Neem dan contact op met KOM via tel. 0578 – 569960 of via info@komkinderopvang.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: