Kerststukjes maken in het dorpssteunpunt De Hezebrink

door | dec 6, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Voor creatieve Emstenaren wordt er een workshop kerststukjes maken gehouden in het dorpssteunpunt de Hezebrink, aan de Ds. Van Rhijnstraat 69 in Emst.

Belangstellenden zijn op vrijdag 15 december van harte welkom om een kerststukje te komen maken. Er kunnen maximaal twintig personen deelnemen dus meld u zich op tijd aan.

De koffie-inloop is één van de activiteiten die is opgestart vanuit het dorpssteunpunt De Hezebrink in Emst.

Ongeacht of u uit de buurt komt of niet, u bent van harte welkom om in het dorpssteunpunt gezellig een kopje koffie te komen drinken. De toegang is gratis en u betaalt alleen maar voor uw consumptie. De ene keer is er gezellig koffie drinken, de andere keer is er een gastspreker of een creatieve activiteit.

De volgende koffie inloop is op vrijdag 15 december van 14.30 uur tot 16.00 uur. Tijdens deze middag zal Theo Broekhuis, ook wel bekend als de postbode in Emst, een workshop kerststukjes maken verzorgen.

Daarbij wordt hij geholpen door Coby de Wilde. Deelname aan deze workshop kost € 10.00 inclusief uw consumpties en alle materiaal voor uw kerststukje. Neem een draadtangetje of schilmesje mee.

Er kunnen maximaal twintig personen deelnemen aan de workshop dus van tevoren aanmelden is gewenst.

Voor informatie  of aanmelden kunt u terecht bij:
Dorpssteunpunt Hezebrink, contactpersoon Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar via SWO/E Welzijn & Ondersteuning

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: