Kerst in Kuipersheem

door | dec 22, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

De bewoners van Kuipersheem in Epe hebben met elkaar een gezellige kerstmiddag in de binnentuin van hun wooncomplex gehouden. De middag was op woensdag 20 december en begon om 14.00 uur en duurde tot 16.00 uur. Ruim twintig bewoners waren er aanwezig.

 Sinds een paar jaar houden de bewoners van Kuipersheem een gezellige kerstmiddag met elkaar. Dat is zo´n succes dat zij ook dit jaar weer besloten om deze middag te houden. Een van de bewoonsters nam het voortouw en met de ondersteuning van SWO/E werden uitnodigingen gemaakt en een planning voor de middag. Iedere bewoner diende € 2,50 in te leggen voor de onkosten van de middag.

Meer dan twintig buren gaven gehoor aan de uitnodiging om de kerstmiddag bij te wonen.

De kerstboom in de binnentuin werd versierd en bij de boom werden de tafels en stoelen in een kring gezet.

Iedereen moest zijn eigen kopje meenemen maar een 87 jarige bewoonster had gezorgd voor de warme chocolademelk met een lekkere kerstkrans.

Tijdens deze  middag traden op een zanggroep van Anton Koopman en vrienden, afgewisseld met kerstverhalen en gedichten van Fennie Dekker.

Het koor van Anton Koopman en vrienden zorgden voor een hele gezellige sfeer. Prachtige liedjes en de vrolijkheid waarmee de heren en zelfs één dame optraden gaf een bijzondere sfeer aan deze middag.

Ook de gedichten en verhalen van Fennie Dekker, sommigen in dialect maar ook een aantal niet, gaven een kerstsfeer.

Omdat de binnentuin niet verwarmd is moest iedereen zich warm aankleden maar met een aantal terras kachels werd het uiteindelijk een warme middag.

De bewoners van Kuipersheem kunnen terug kijken op een hele geslaagde middag.

Kijk ook op onze website www.swo-epe.nl voor de foto’s van deze middag.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: