Kennis maken met FloatFit

door | dec 9, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Inmiddels is het bij De Koekoek al bijna een half jaar mogelijk om FloatFit lessen te volgen. FloatFit is de nieuwste hype uit Engeland in de zwembadwereld. Bij FloatFit lig je niet in het water, maar sta je op een met lucht gevulde mat (de AquaBase) op het water.

Tijdens een FloatFittraining, die 30 minuten duurt, gebruik je spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had! Je bent namelijk niet alleen bezig om de bewegingen goed uit te voeren, maar moet ook continu je balans zien te houden op de bewegende mat. Dat maakt FloatFit een extra effectieve manier van trainen.

Op de AquaBase voer je oefeningen uit terwijl je continue bezig bent je balans te houden op de bewegende mat. De bewegingen op het water zorgen voor de extra intensiteit en een training die niet te vergelijken is met welke andere training dan ook! De instructeurs van De Koekoek zijn opgeleid bij het Engelse bedrijf Aquaphysical om de lessen Floatfit te mogen geven.

Normaal gesproken kan deelnemen aan FloatFit alleen in een reeks van tien lessen. Maar nu biedt De Koekoek de mogelijkheid om op een aantal dagen losse lessen te volgen.
Dit kan op:
Maandag (11 en 18 december) 21.00 – 21.30 uur
Dinsdag (12 en 19 december en 2 januari) 21.30 – 22.00 uur
Woensdag (13 en 20 december) 9.15 – 9.45 uur

Het is noodzakelijk om een AquaBase in de les te reserveren, aangezien er per keer ruimte is voor tien deelnemers. Een losse les kost € 7,25. Dit bedrag kan worden voldaan bij de receptie voorafgaand aan de les.
Reserveren kan via info@dekoekoek.nl of door te bellen met 0578-576122.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: