KCVO verwelkomt nieuwe voorzitter en penningmeester

door | dec 8, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Wilco Oortwijn en Terence van Bussel zijn de nieuwe voorzitter en penningmeester van KCVO.  Zij volgen Paul Heutinck en Ron van ’t Erve op in het hoofdbestuur van de Vaassense voetbalvereniging. Bij de overdracht tijdens de jaarvergadering van KCVO bedankte Wilco Oortwijn de vertrekkende bestuursleden voor alles waarvoor zij zich hebben ingezet.

Wilco Oortwijn en Terence van Bussel zijn beiden als pupillen begonnen en door de jaren zijn zij uitgegroeid tot  KCVO’ers in hart en nieren. Zij kennen de vereniging als hun broekzak en weten dat zij kunnen rekenen op een grote vrijwilligersploeg. Samen kunnen zij verder bouwen aan de club. Om KCVO gezond en plezierig te houden, zullen de nieuwe bestuursleden zich inzetten om ook de komende jaren enthousiastelingen welkom te heten als vrijwilligers.

Want is KCVO vooruitstrevend. In de afgelopen vier jaar heeft de vereniging de beschikking gekregen over een kunstgrasveld en onlangs is het gehele clubhuis vernieuwd. De vrijwilligers bewerkstelligen veel, maar dat betekent niet dat het bestuur nu achterover kan gaan leunen, zo vertelt de nieuwe voorzitter tijdens de jaarvergadering.

Net als overal, neemt ook binnen KCVO de vergrijzing toe en daarmee neemt het aantal spelende leden af. Dat heeft gevolgen voor het aantal elftallen, maar eigenlijk op allerlei gebied. Wat de nieuwe voorzitter betreft, zal  aanwas en verjonging van de club zal de komende tijd wat extra aandacht krijgen.

Samen met de leden, het bestuur en de vele vrijwilligers zien Wilco Oortwijn en Terence van Bussel de toekomst van KCVO zonnig tegemoet.

 

Foto: Wilco Oortwijn (links) en Terence van Bussel

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: