KCVO verliest dure punten

door | nov 8, 2021 | Nieuws, Sport | 0 Reacties

Binnen een minuut werd al duidelijk dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden voor KCVO. Tegenstander Diepenveen, voorafgaand aan de wedstrijd nog de nummer tien op de ranglijst, maakte vanaf de start duidelijk dat hun huid deze middag duur zou worden verkocht. Binnen 60 seconden lag de eerste goal al in het net en moest KCVO vol in de achtervolging, maar het bleek deze middag niet de dag van de zwartwitten.

Wat de jongens van KCVO ook probeerden in de eerste helft, de bal wilde er niet in. Zo wisten o.a. Yannick Heukels, Tom Tangelder en Edwin Stegeman niet te scoren in kansrijke positie en bleef KCVO tegen een achterstand aankijken. Hoe langer het duurde tot de gelijkmaker, hoe meer irritaties en frustraties in het spel slopen en dat kwam niet ten goede aan het spel. En op de momenten dat KCVO er een schepje bij bovenop wilden doen, soms de grenzen opzocht, was het vaak de leidsman die de jongens terugfloot en makkelijk gele kaarten uitdeelde. Dat centrumspits Tom Tangelder een paar minuten voor rust uitviel, maakte het karwei deze middag ook niet makkelijker.

De tweede helft kwamen de zwartwitten vol goede moed uit de kleedkamer en werd de achterhoede van Diepenveen flink onder druk gezet. Na een paar kleine kansjes, werd het in de 54ste minuut eindelijk 1-1. Een afgemeten voorzet van Sem Westra werd door Melvin Balk buiten het bereik van de keeper in de lange hoek gekopt. Het tij leek te keren, maar vier minuten later kopte een vrijgelaten speler van Diepenveen de 1-2 in de touwen en kon KCVO weer opnieuw beginnen. Het zat KCVO vanmiddag niet mee. Dani Bronsink kwam nog vrij voor de keeper, maar wist hem niet te passeren en een punter van Melvin Balk spatte uiteen op de lat.

In de 75ste minuut besloot de scheidsrechter zelfs een rustpauze in te lassen. Een deel van het morrende thuispubliek kon het niet laten commentaar te geven op de leidsman en hij besloot de wedstrijd tijdelijk te onderbreken. Na een korte pauze, kwamen de teams weer op het veld en werden de resterende minuten uitgespeeld. Al had KCVO via Dani Bronsink, Tijl Zomer, Melvin Balk en Sem Westra nog voldoende kansen om in ieder geval de gelijkmaker te scoren, de bal ging er niet meer in en zo verloor KCVO thuis dure punten.