Nadat de veldvoetballers van KCVO vorig jaar voor het eerst het toernooi om de Eet- & drinkcafé De Slimmerick Wisselbeker wonnen, lukte het bij de 22ste versie van het evenement de zaalvoetballers van de club voor het eerst. Daarmee onttroonde KCVO dus KCVO.

De zwartwitten lukte dat door VIOS in de finale op 0-0 te houden en daarna beter te zijn in de beslissende strafschoppenserie.

Wanneer wordt bedacht dat de zaalvoetballers van Emst eerder onder hun vorige naam FC Van de Schepop het toernooi al eens wonnen, hebben alle huidige deelnemers aan strijd om de Eet- & drinkcafé De Slimmerick Wisselbeker de grote bokaal nu tenminste één keer veroverd.

De zaalvoetballers van KCVO legden voor hun zege een spannende weg af, want tijdens de halve finale tegen de titelverdediger eindigde de wedstrijd in 1-1. Oók toen moesten dus strafschoppen de doorslag geven. In de andere halve finale won VIOS met 0-2 van Oene, waardoor de eindstrijd een Vaassens onderonsje werd.

Eerder op de zaterdagavond werden alle duels in de reguliere speeltijd van 25 minuten beslist. Bij de ploegen die in de groepswedstrijden als derde en vierde waren geëindigd, stonden na de eerste kruisfinales EZC’84 en SV Erpe tegenover elkaar in de strijd om de zevende plaats. Daarin bleken de zaterdagvoetballers beter dan de spelers van de zondagclub: 4-2. Vervolgens werd SV Vaassen in de strijd om de vijfde plaats verrast door Emst: 2-3.

Na afloop kon de organisatie tevreden terugzien op een goed verlopen evenement met dus vertegenwoordigers van zowel het zaterdag-, zondag- als zaalvoetbal uit de gemeente Epe.

 

De eindstand:

  1. KCVO (zaal), 2. VIOS, 3. Oene, 4. KCVO (veld), 5. Emst, 6. SV Vaassen, 7. EZC’84, 8. SV Epe.

 

NOOT VOOR DE REDACTIE; NIET VOOR PUBLICATIE

 

Voor eventuele extra informatie kunt u terecht bij ondergetekende.

Met vriendelijke groeten,

 

Jan Leerkes,

06-53258074/0578-576869,

jan@janleerkes.nl