KCVO JO13-1 in het nieuw gestoken

door | dec 11, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Op de eerste zaterdagmorgen van december presenteerde het KCVO elftal JO13-1 zich voor de camera. Omringd door de mist, glommen zij in hun nieuwe trainingspakken, die de club kreeg aangeboden door Khalid Alhajji.
Omdat Khalid Alhajji in het buitenland verbleef, bedankte KCVO hem via zijn partner Manja Pauwels, die de bloemen in ontvangst nam. De vereniging is zeer verguld met zoveel betrokkenheid. Na het officiële moment kon de wedstrijd tegen Columbia JO-13-1 beginnen.

KCVO JO-13-1 draait lekker mee in de tweede klasse. Zaterdag maakten zij het oer spannend in de thuiswedstrijd. Uiteindelijk werd een 4-3 overwinning genoteerd in de uitslagen. De spelers kunnen terugkijken op een mooie sportieve prestatie. Vooralsnog staat het elftal op de vijfde plaats in het klassement.

Foto:
Bovenste rij: Frank Zomer (elftalleider), Jordi Prins (trainer/coach), Steve Prins (assistent trainer).
Middelste rij: Mart van Amersfoort, Stefanos Vlachos, Mees Kruese, Timo Plucker, Jort Poppe, Angelos Vlachos, Floris Huntink en Manja Pauwels (sponsor).
Onderste rij:  Sven van de Veen, Owen Boshuizen, Tijl Zomer, Randy Berenschot, Chiel Hagen, Joppe Broer en Nicky Schoneville.
Afwezig:  Thijs Jannink en Roy Nijzing (ass. trainer)

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: