KCVO in matige wedstrijd langs Albatros

door | nov 1, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Bij de gasten uit Vaassen startte deze wedstrijd Yannick Heukels voor het eerst in de basis.

KCVO begon rustig met rondtikken van de bal, terwijl Albatros onrustĀ  probeerde te zaaien met lange ballen op de snelle spitsen. Echter na zoā€™n 5 minuten werd vanuit het middenveld een bal hoog op Tom Tangelder gespeeld. Deze kopte de balĀ  keurig terug op de inkomende Yannick Heukels, die zich niet bedacht en de bal strak onder in de hoek van de Albatros goalie schoot en dat betekende 0-1.

Dezelfde Tom moest even later met zijn kopkracht bijspringen om problemen in de KCVO defensie op te lossen. KCVO had veel moeite de bal in eigen gelederen te houden en Albatros liet zich niet zomaar imponeren door de tegengoal. KCVO kwam niet echt in het spelĀ  en de mannen uit Ughelen schuwden het fysieke geweld niet. Tot de rust kwam het niet echt meer tot gevaarlijke wapenfeiten van een van de teams.

KCVO startte de tweede helft ongewijzigd, terwijl de gastheren de lange bal bleven hanteren, waarmee de KCVO defensie af en toe grote moeite hadĀ  deze te verwerken. Echter na een kwartiertje in de tweede helft kwamen de gasten uit Vaassen wat meer aan voetballen toe en werd er zuiverder gecombineerd. Kort daarna mocht Melvin Balk een vrije trap nemen op zoā€™n 30 meter van het doel van de tegenstander. Deze strakke bal op Tom Tangelder werd door de laatste heel beheerst binnen gekopt, 0-2.

Na zoā€™n half uur spelen, mocht dezelfde Melvin Balk weer een vrije trap nemen. De bal viel in het strafschopgebied van de tegenstander en na enig gerommel was het Stan Hagen die de 0-3 binnenschoof. Even later kwam Sem Westra binnen de ploeg voor Yannick Heukels, terwijl Duncan Leerkes in de 80e minuut inviel voor Toby Bosman. Niet veel later mocht de jeugdige Gijs Hulleman zijn debuut in het eerste van KCVO maken Ā bij zijn invalbeurt voor Dani Bronsink. Met nog enkele minuten te spelen gaf de KCVO een onnodige vrije trap weg en deze werd door een Albatros aanvaller uiterst strak binnengeschoten. Dit betekende 1-3. Hier bleef het bij, hoewel de ploeg uit Ughelen toch nog wat meer druk op de achterhoede van deĀ  gasten uit Vaassen probeerde uit te oefenen.

Al met al een verdiende 3-1 zege voor de ploeg uit Vaassen. Over een week speelt KCVO om 14.00 uur thuis tegen Diepenveen.