KCVO FIFA 18 toernooi: een spannende, sportieve dag

door | jan 30, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Afgelopen zaterdag stond bij KCVO de 2e editie van het FIFA toernooi op het programma. Eerst de jongere jeugd en ‘s avonds de oudere jeugd gemengd met senioren.

Het was leuk om te zien dat de jongere jeugd vaak behendiger was dan de oudere jeugd.

Na de poulefase kwamen de knock-out rondes. Zo bleven er aan het einde 4 teams over die de halve finales speelden. Het werden twee spannende halve finales maar uiteindelijk stonden Maurice van Zuuk/Thomas Holtman in de finale tegen Mees Huntink/Ivo Scheffel.

Tot de rust kon het duo Huntink/Scheffel het nog bijhouden maar na de rust liep de tandem van Zuuk/Holtman over de tegenstanders heen en zo werden zij de verdiende winnaars.

Daarna nam de oudere jeugd/senioren het tegen elkaar op. Ook hier begon het met een officiële loting, maar zij kregen ook een vaste ploeg toegewezen. Na veel strijd, humor en de nodige versnaperingen kwamen ook hier 4 halve finalisten uit de bus. Het team Melvin Balk/Stan Hagen – die vooraf zeiden dat ze onverslaanbaar waren – werd helemaal weggespeeld in de halve finale. Hun tegenstanders waren Jermo Islek en Nick Rozendal. De andere halve finale ging tussen Dani Bronsink/Sem Rozendal en Jesse Oortwijn/Robin van Ommen. Bronsink/Rozendal ging met de winst aan de haal en zo was de finale bekend. Deze strijd werd gewonnen door Islek/Rozendal.

Aan een spannende, sportieve dag kwam een einde. KCVO kijkt terug op een geslaagd evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: