KCVO en Rabobank tekenen sponsorovereenkomst

door | jan 30, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Na een zorgvuldige voorbereiding is afgelopen week een sponsorovereenkomst afgesloten tussen voetbalvereniging KCVO en de Rabobank.

Zoals wel bekend, stimuleert, motiveert en ondersteunt de Rabobank graag verenigingen en instanties die activiteiten organiseren voor een zo breed mogelijk publiek in hun vestigingsgebied. Rabobank vindt KCVO zo’n vereniging en dat is niet voor niets.

Al jarenlang organiseert KCVO diverse activiteiten die niet alleen niet zijn bedoeld voor haar eigen leden, maar ook voor anderen uit Vaassen en de gemeente Epe. Sportpark ‘De Egelbeek’ biedt verschillende evenementen en activiteiten door het jaar heen.

Denk bijvoorbeeld aan de twee voetbaldagen, het talententoernooi, het darttoernooi, de Popquiz, de Voetbalquiz en alle activiteiten rondom het sportfestijn elke zomer. Binnen vereniging en Rabobank zijn zelfs diverse ideeën om dit aantal evenementen nog verder uit te breiden. Cursussen zijn genoemd, of gezamenlijke sportevenementen.

Voetbalvereniging KCVO en de Rabobank hebben er alle vertrouwen in dat overeenkomst de komende twee jaar een positieve bijdrage zal zijn op de weg die KCVO en Rabobank al samen zijn ingeslagen.

 

Foto links: René Steunenberg, Rabobank Noord Veluwe. Rechts: Laurens Betting, bestuurslid v.v. KCVO.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: