Op 1e pinksterdag, onder een stralende voorjaarszon, trapte KCVO 5 om 11.30 af voor hun kampioenswedstrijd tegen Epe 5. De mannen zouden bij een overwinning het kampioenschap kunnen vieren. Daar was veel publiek op afgekomen. Met fakkels en rookbommen heerste er een fantastische voetbalsfeer.

Epe gaf zich niet zomaar gewonnen, maar KCVO was wel duidelijk de bovenliggende partij. Met een ruststand van 2-0 zochten beide elftallen de kleedkamers op.

 

Na de rust werd zeer sportieve wedstrijd hervat, die uitstekend werd geleid door scheidsrechter Arjen Nieuwenhuis. KCVO scoorde nog een maal. Hiermee kwam de eindstand op 3-0. Na het laatste fluitsignaal konden de festiviteiten beginnen.

Spelers en begeleiding kregen allemaal een welverdiende bos bloemen en een medaille. Na een frisse douche hulden de kampioenen zich in speciaal gemaakte kampioensshirts, waarna het grote feest kon beginnen. Mede door de muziek van DJ Laurens en de overwinning van KCVO 1 bleef het nog lang erg gezellig op de sportpark de Egelbeek.