Kasteel Cannenburch verwelkomt fonkelend glas van Frank & Friends

door | okt 30, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

VAASSEN – Liefhebbers van moderne glaskunst kunnen hun hart ophalen tijdens deze expositie van zaterdag 4 t/m zondag 19 november 2017 in kasteel Cannenburch te Vaassen.

Het fonkelende glas en het sfeervolle kasteel vormen een verrassende combinatie die mogelijk wordt gemaakt door Stichting Glaskunst. De expositie staat dit jaar in het teken van de internationaal bekende glaskunstenaar Frank van den Ham.

Frank wordt dit jaar 65 jaar en dat is de aanleiding voor deze overzichtstentoonstelling van werken die hij gemaakt heeft in Europa, Afrika en Azië. Zijn deskundige en gevarieerde werkwijze leidt tot indrukwekkende objecten. De kunstvrienden Mieke Groot, Richard Meitner en Richard Price tonen eveneens hun bijzondere glasobjecten. De imposante foto’s van Angèle Etoundi Essamba maken de expositie compleet.

In de weekenden wordt de expositie omlijst door live muziek. Het definitieve muziekprogramma staat op de website van de Stichting Glaskunst.

Expositie moderne glaskunst: Frank & Friends; zaterdag 4 t/m zondag 19 november. Tijden: dinsdag t/m zondag tussen 12.00 – 17.00 uur. Entree: € 12,50 p.p. inclusief expositiecatalogus. Donateurs en Museumkaarthouders betalen een toeslag van € 3,00 op vertoon van geldige pas. Meer informatie: www.glk.nl/cannenburch of www.stichtingglaskunst.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: