Kantje boord & Friends in De Ruif

door | okt 11, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Na het geslaagde optreden tijdens de Walk & Wine tasting op vrijdagavond 6 oktober, is Shantykoor Kantje boord volop aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor een avondvullend programma op zaterdag 28 oktober in Café Bar De Ruif in Vaassen.

Dit belooft een gevarieerde avond te worden met medewerking van twee andere groepen. Kantje boord brengt zijn traditionele shanty’s, een selectie van Doetmaes uit Epe (“Sextet Pervers”) brengt Ierse en Schotse muziek ten gehore en damesgroep For Fun – voor de derde keer te gast bij Kantje boord – zal klassieke songs uit film en musical voor het voetlicht brengen.

De avond begint om 20.00 uur, en is gratis toegankelijk. Na afloop zal er volop gelegenheid zijn om in informele sfeer verder met elkaar muziek te maken.

Na deze avond volgen er voor Kantje boord nog een tweetal andere optredens in het eigen dorp. Op 9 december staat het koor op de Kerstmarkt bij Kasteel De Cannenburgh en een week later, op 16 december, treedt het koor op tijdens het Kerstevent van de Vaassense winkeliersvereniging.

Informatie over het optreden op 28 oktober is ook te bekijken op www.kantjeboord.nl of www.facebook.com/kantjeboord.vaassen.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: